Educatief medewerker - SODA+

Educatief medewerker

vzw SODAplus zoekt educatief medewerkers 

Als educatief medewerker bij SODAplus vzw ga je aan de slag met scholen, leerkrachten en leerlingen. Je krijgt een aantal scholen onder je hoede en staat hen bij met verschillende taken in het kader van het SODA-project.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Het co-organiseren van een klein event voor de uitreiking van de SODA-attesten op het einde van het schooljaar
  • Mee op zoek gaan naar bedrijven, waar leerlingen stage kunnen lopen en deze bedrijven informeren over het SODA-project
  • Het informeren van bedrijven, die zich via ‘jouw school’ registreerden, over de voordelen van sponsorschap (daar voordelen aan verbonden voor het bedrijf, maar ook de school)
  • Fungeren als aanspreekpunt voor leerkrachten en leerlingen rond de SODA-attesten
  • Het leiden van workshops voor leerkrachten over hoe ze sodajobs.be kunnen gebruiken

Je leest het, jij bent met andere woorden hun ‘SODA-buddy’. Een leuke en afwisselende uitdaging, waarin je veel contacten legt en een grote impact kan hebben op het slagen van het SODA-project binnen een school.

Hoeveel tijd jij investeert en welke taken je precies opneemt, is in overleg, alsook hoeveel scholen je onder je hoede neemt. Misschien is er wel enkel één specifieke school, waarbinnen je graag werkt? Dat kan ook. Je werkt samen met de SODA-werkgroep (leerkrachten en directie) van één of meerdere scholen. (zie kaart)

Ben je student, op zoek naar een eerste ervaring? Prima, dit zal mooi staan op jouw cv en we geven je graag ook een referentie.

Interesse?

Inschrijven

 

Is dit niet helemaal jouw dada? Wij zoeken onder meer ook:

- medewerkers promotie

- leerkrachten (die momenteel al dan niet op een SODA-school actief zijn)

- organisatoren voor evenementen