Open atelier

Gratis workshop

 

Open Atelier

 

'The War for Talent' is nog maar begonnen. Voor het eerst in de geschiedenis daalt onze actieve bevolking. Daarnaast is er ondanks de STEM-campagnes een daling in het aantal leerlingen in technische richtingen.

Herkent u zich in een van de volgende situaties? :

 Situatie 1:  U bent al geruime tijd op zoek naar die ene witte raaf? Na een actief rekruteringsbeleid is het nog niet gelukt om die nieuwe werknemer met dat juiste profiel te vinden. U bent niet de enige! Rekruteren binnen knelpuntberoepen vergt een nieuwe aanpak. Schrijf u in op een gratis workshop bij SODA+ en kom te weten hoe u jongeren warm kunt maken voor uw bedrijf nog voor ze de schoolbanken hebben verlaten

 Situatie 2:  Via diverse rekruteringskanalen heeft u een nieuwe werknemer gevonden. Hij of zij start binnenkort in uw bedrijf. Helaas weet u uit ervaring dat dit geen garantie biedt wat betreft de noodzakelijke professionele attitudes. Rekrutering kost veel tijd, energie en/of geld; helaas resulteert dit niet altijd in een werknemer met de nodige correcte professionele ingesteldheid. Zet in op manieren om effici├źnter te rekruteren zodat enkel die werknemers met de juiste professionele attitudes de weg naar uw bedrijf vindenSchrijf u in op een gratis workshop bij SODA+.

 

 

 

Ge├»nteresseerd? Schrijf u hieronder in. De plaatsen zijn beperkt! 

 

 doorlopend 12:00 - 17:00

 Derbystraat 393, 9051 Gent