Vind gemakkelijk professionele werknemers - SODA+

Vind gemakkelijk professionele werknemers

Een nieuwe manier van rekruteren

Moeite met het aanwerven van geschikte medewerkers en sta je achter de uitdrukking ‘Hire for attitude, train for skill’, dan kunnen we zeker een meerwaarde voor je betekenen.

Rekruteren via Sodaplus werkt, want:

  • Om een SODA-attest te behalen moeten jongeren op school uitblinken in Stiptheid, Orde, Discipline en een professionele Attitude. En dit elke dag opnieuw! Reken maar dat deze medewerkers over de juiste spirit beschikken. 
  • Slechts 39% van de leerlingen behaalt het SODA-attest. De lat ligt dus hoog, waardoor je zeker bent van kandidaten met de juiste attitude.
  • Door met ons samen te werken, kun je in contact komen met gemotiveerde leerlingen die nog op de schoolbanken zitten. Studeren ze af, dan sta jij op de eerste rij om ze aan te werven. Een unieke kans om talent binnen te halen.

 

Het SODA-project is het grootste onderwijsproject van Vlaanderen:

Grafiek sodaplus evolutie

Wij zitten aan de bron van talent

Jaarlijks stappen meer en meer scholen mee in ons project. In slechts enkele jaren tijd is het SODA-attest uitgegroeid tot een begrip en een kwalitatieve waardemeter
Jouw voordeel? Je rekruteert medewerkers die bewezen hebben over de juiste attitude te beschikken en die pool wordt elk jaar groter.

Overzicht van de SODA scholen in België

Hieronder vind je alle scholen die deelnemen aan ons project. Ongetwijfeld zitten er ook scholen in de buurt van jouw onderneming. Jaarlijks komen er scholen bij!
(klik op de afbeelding om de kaart te openen)


Efficiënt rekruteren

 

Reken maar eens uit wat je per jaar uitgeeft aan je rekruteringsproces en bekijk het rendement. 
Werken met Sodaplus kost ongetwijfeld een fractie van wat je nu uitgeeft én je bent zeker van kandidaten met de juiste attitude.
Bovendien steun je een maatschappelijk project en geef je jongeren een duwtje in de rug.

Waarom zou je het niet proberen?