SODA-leerlingen coachen - SODA+

SODA-leerlingen coachen

Heb je zin om deze zomer SODA-leerlingen te coachen? Te netwerken met zaakvoerders, ondernemers en HR-managers? Jouw school (en jezelf) van extra inkomsten te voorzien?

Word dan net zoals Cindy vrijwilliger bij vzw SODAplus:

 

Voordelen voor Cindy:

  1. Persoonlijk begeleiden van SODA-lln die op zoek zijn naar een eerste job: SODA-leerlingen die onze hulp inroepen worden door vzw SODAplus begeleid, gecoacht en aangeprezen bij werkgevers.
  2. Netwerken met zaakvoerders en werkgevers vindt ze boeiend! Wij nemen contact op met werkgevers, leren hun bedrijf kennen en deze worden in contact gebracht met top kandidaten: SODA-leerlingen. Op die manier leren ze ook jou en het SODA-project kennen. ;-)
  3. Ze moet dit niet gratis doen: Een extra bijverdienste tijdens deze corona-zomer is mooi meegenomen! Per SODA-leerling die ze aan een job helpt krijgt ze 150€. Zelfs al begeleidt ze meerdere leerlingen per dag. :-)
  4. Ook haar kilometers worden vergoed.* (0,25€ per km) Of ze nu met de fiets is of met de auto, het maakt niet uit!
  5. Mogelijks zorgt zij voor extra inkomsten voor haar eigen school. Onze regel blijft immers gelden: "Indien een bedrijf zich registreert, en het duidt haar school aan als informant, dan ontvangt de school 30% commissie mocht het bedrijf sponsor worden."
  6. Als vrijwilliger kiest ze wanneer, hoeveel en met wie ze wil werken. Niets moet, alles mag!

 

Wil jij net zoals Cindy, SODA-leerlingen coachen? Registreer je dan hier:

 

* We verwachten wel een verslag van het bedrijfsbezoek. Dit om misbruik te voorkomen.