Open atelier

Gratis workshop

Open Atelier

'The War for Talent' is nog maar begonnen. Voor het eerst in de geschiedenis daalt onze actieve bevolking. Daarnaast is er ondanks de STEM-campagnes een daling in het aantal leerlingen in technische richtingen.

Herken je jezelf in één van de volgende situaties? :

 Situatie 1:  Ben je al geruime tijd op zoek naar die ene witte raaf? Na een actief rekruteringsbeleid is het nog niet gelukt om die nieuwe werknemer met dat juiste profiel te vinden. Je bent niet alleen! Rekruteren binnen knelpuntberoepen vergt een nieuwe aanpak. Schrijf je in op een gratis workshop bij SODA+ en kom te weten hoe je jongeren warm kunt maken voor jouw bedrijf nog voor ze de schoolbanken hebben verlaten

 Situatie 2:  Via diverse rekruteringskanalen heb je een nieuwe werknemer gevonden. Hij of zij start binnenkort in je bedrijf. Helaas weet je uit ervaring dat dit geen garantie biedt wat betreft de noodzakelijke professionele attitudes. Rekrutering kost veel tijd, energie en/of geld; helaas resulteert dit niet altijd in een werknemer met de nodige correcte professionele ingesteldheid. Zet in op manieren om efficiënter te rekruteren zodat enkel die werknemers met de juiste professionele attitudes de weg naar je bedrijf vindenSchrijf je in op een gratis workshop bij SODA+.

 

 

Geïnteresseerd? Schrijf je hieronder in. De plaatsen zijn beperkt! 

 

Laden…