KOMMON - Consultancy & Advies

KOMMON l DE EFFICIËNTIESLAG IN DE PRAKTIJK

Wat doen we?

Overheden, openbare diensten, culturele organisaties, vaak hebben organisaties en publieke diensten nood aan meer efficiëntie. Het gebrek aan slagkracht valt vaak te wijten aan te weinig daadkracht, het ontbreken van handvatten en vastgeroeste medewerkers. Een positieve gedragsverandering kan vaak wonderen doen. Hier komt KOMMON in beeld.

Door een positieve gedragsverandering te bewerkstelligen, zet je je organisatie, dienst of bedrijf in beweging en verhoog je de efficiëntie. Met onze op gedragswetenschappen gebaseerde oplossingen en evidence-based practices, neemt ons ervaren team aan consultants ook jouw project onder handen. Daarbij vertrekken we vanuit de theorie, maar vertalen we dit naar met makkelijk in de praktijk toepasbare oplossingen die we graag mee implementeren en opvolgen.

Ben je actief in het onderwijs, het gevangeniswezen, een instelling, openbare dienst en/of private onderneming? KOMMON staat aan de basis van het grootste onderwijsproject in België, ongetwijfeld kunnen we ook jou op het juiste pad zetten.

 

Wens je meer te weten over de werking van Kommon? Surf naar www.kommon.be en neem contact op met één van onze adviseurs. We bekijken graag samen de mogelijkheden met jou.