't is SODA
't werkt!

Sodaplus - Klaar voor de war on talent

Gemotiveerde medewerkers nodig?

Nood aan talent met de juiste attitude?

Rekruteer nu anders!

  • Een SODA-attest staat garant voor een professionele werkattitude
  • SODA+ brengt je in contact met gemotiveerde leerlingen. Nog voor deze potentiële medewerkers de schoolbanken verlaten, kun je ze al bereiken en informeren. 

Lees meer

0 actieve
SODA-scholen

0 scholen
in aanvraag

Momenteel werken we samen met meer dan 90 scholen en jaarlijks komen er heel wat bij. Zo wordt de pool aan talent steeds groter. Op dit moment zitten er meer dan 10.000 SODA-leerlingen in onze database. 

Wie zijn wij?

 

Een tool tot rekrutering

SODA-leerlingen bewezen dat zij stipt en ordelijk zijn maar ook dat zij over de nodige discipline en professionele attitudes beschikken. Vis in een compleet nieuwe vijver en trek medewerkers aan die uit het juiste hout gesneden zijn.

 

 

Steun een maatschappelijk project

SODA+ is een vzw. We hebben als doel de technische- en beroepsrichtingen te herwaarderen en leerlingen meer kansen te geven. Dit doen we aan hand van een objectief selectiecriterium: het SODA-attest. Zo krijgen leerlingen met de juiste attitude alvast een duwtje in de rug. 

 

 

Kwaliteitsgarantie                   

Continu volgen we scholen op en evalueren we de samenwerking. We zorgen voor een rapportage en coachen scholen volgens een unieke methode. Zo brengen we scholen bij hoe ze een professionele attitude bij leerlingen kunnen stimuleren. 

 

 

Al overtuigd?

registreer hier!

Vragen? Meer info?

contacteer ons


16
Mar

Facebook post

GO talent is 1 van de vele SODA-scholen in Vlaanderen die onze visie deelt: 'We willen ervoor zorgen dat onze leerlingen het onmogelijke waarmaken. We willen dat mensen buiten de school kunnen zien w…