Diploma sterkt
SODA werkt!

Sodaplus - Klaar voor de war on talent

Wie zijn
wij?

vzw SODA+ ondersteunt scholen bij het motiveren van zoveel mogelijk leerlingen.
Ons motto is dan ook: “Iedereen kan succesvol worden”.
Meer weten over onze werkwijze? Lees hier onze visie

0 actieve
SODA-scholen

0 scholen
in aanvraag

Momenteel werken we samen met meer dan 90 scholen en jaarlijks komen er heel wat bij.Zo wordt de pool aan talent steeds groter.
Op dit moment zitten er meer dan 10.000 SODA-leerlingen in onze database

Wat kunnen we doen voor u?

 

Klasmanagement verbeteren

Klasmanagement is veel meer dan enkel orde houden in de klas. Het gaat ook om leerlingen motiveren, stimuleren en belonen. Het SODA-attest vormt een beloning voor leerlingen met de juiste attitude. Met dit attituderapport willen we zoveel mogelijk leerlingen motiveren. Door te werken aan hun professionele attitude, krijgen leerlingen de best betaalde vakantiejobs, leerrijkste stageplaatsen en verhogen ze hun kansen op een aantrekkelijke job aanzienlijk. 

 

 

We ondersteunen & coachen je

Op basis van de feedback verzamelt bij leerlingen, werkgevers en de school zelf, zorgen we voor een coachingstraject op maat. Zo werk je aan de kwaliteit van je school en aan je onderscheidend vermogen. Het SODA-attest is dan ook een kwaliteitslabel voor je school en een bijkomend argument bij het aantrekken van leerlingen. 

 

 

 

Wij zetten jouw school in de kijker

Via heel wat marketingcampagnes zetten we jouw school in de kijker. Dit zowel on- als offline. We zijn actief op Facebook, LinkedIn en onze eigen website. Maar net zo goed geven we lezingen en presentaties. Jouw school wordt telkens mee opgenomen in de communicatie.  

 

 

Hoe instappen?

 

STAP 1

Registreer uw
school

 

STAP 2

Presentatie
voor leerkrachten

 

STAP 3

Leerkrachten en directie stemmen

 

STAP 4

Kostprijs + opleiding


16
Mar

Facebook post

GO talent is 1 van de vele SODA-scholen in Vlaanderen die onze visie deelt: 'We willen ervoor zorgen dat onze leerlingen het onmogelijke waarmaken. We willen dat mensen buiten de school kunnen zien w…