WE UNITE.

Wij geven jouw organisatie kleur!

0 actieve
SODA-scholen

0 scholen
in aanvraag

We Unite gaat jouw event promoten bij meer dan 10.000 leerlingen uit meer dan 100 scholen:

Onze doelen

Over WE UNITE.

Soms zegt een naam zowat alles. Met WE UNITE. willen we alle organisaties, verenigingen, clubs en publieke instellingen op weg zetten richting meer diversiteit. Of het nu om een voetbalclub, de scouts, een lokale afdeling van een organisatie of een toneelgezelschap gaat, wij reiken oplossingen aan en brengen meer kleur in je organisatie. Onze aanpak en manier van werken mag je best uniek én verbindend noemen. De leerlingen waarop wij ons focussen hebben niet alleen een erg diverse achtergrond, het zijn ook leerlingen die allen beschikken over een erg positieve ingesteldheid. Deze leerlingen hebben dit aangetoont via hun SODA-attest

Onze aanpak

Organiseer je een event of wil je in opdracht van WE UNITE. een event organiseren, dan maken wij dit via onze kanalen bekend. Zo bereik je een groot bestand aan potentiële deelnemers en geïnteresseerden. Vervolgens zorgen wij voor de nodige instroom en opvolging. Zo vertellen we je na het event welke jongeren er aanwezig waren, wat ze van het event vonden, of ze er gelijkgestemden vonden, vrienden hebben gemaakt en ga zo maar door. Op basis van deze rapportage kunnen we evalueren hoe een diverse doelgroep het event en jouw organisatie evalueert. Je bereikt een nieuwe doelgroep, komt in contact met een divers publiek en krijgt de kans hen te bereiken én te betrekken. Zo boor je misschien een hele nieuwe pool aan leden, sympathisanten of geïnteresseerden aan, terwijl je de maatschappij nog een handje vooruit helpt ook. Waarom zou het niet proberen en jouw event of organisatie de boost geven die het verdient?

Meer weten?

Wens je meer te weten over de verbindende aanpak van WE UNITE.? Geef ons een seintje en we vertellen je er graag alles over.
 


Voor wie doen we het?

Jeugdbeweging of jeugdhuis

Vriendjesdag? Ledenwerving? Wij helpen jullie met het bereiken van nieuwe leden!

 

Hogeschool (eventmanagement)

Als externe opdrachtgever begeleiden wij de studenten in het organiseren van een event.

 

Cultureel Centrum en sportorganisaties

Wij promoten jullie event bij jongeren uit jullie buurt.