Hogeschool - SODA+

Hogeschool

Eventmanagement? Officemanagement? Sociaal werk? Je bent student? Docent?

WE UNITE. geeft studenten de mogelijkheid om tijdens hun opleiding te werken aan ondernemingszin door hen aan de slag te laten gaan met echte vragen en opdrachten uit de praktijk. WE UNITE. fungeert als externe opdrachtgever voor docenten van hogescholen en universiteiten die studenten de opdracht willen geven om een evenement te organiseren. Deze evenementen hebben als specifieke doel het motiveren van leerlingen tot het behalen van een SODA-attest

SODA-leerlingen (3de tot 7de middelbaar) zijn leerlingen met een zeer diverse achtergrond (44% heeft een kwetsbare thuissituatie). Een goede inleving is dus essentieel. Welke interesses hebben deze leerlingen? Dit is een uniek en verrijkend leerproces!

De voordelen van een samenwerking met WE UNITE:

  • Het organiseren van evenementen is niet alleen een leuke opdracht voor studenten, het stimuleert ook hun vermogen om ondernemend te zijn.
  • SODA-leerlingen* zijn potentiële toekomstige studenten voor vele hogescholen. Via WE UNITE. ontdekken ze jullie opleidingen.
  • Studenten leren de echte praktijk kennen en zien hun georganiseerde evenement ook effectief plaatsvinden.
  • Studenten leren omgaan met budgetten (tot 20€ per deelnemende leerling) en ze ontdekken ook hoe ze meer sponsoring kunnen verkrijgen bij echte bedrijven.
  • Wanneer studenten de vooropgestelde afgesproken doelen (KPI's) behalen, worden ze extra beloond.
  • Studenten krijgen professionele ondersteuning van WE UNITE. door hun jarenlange ervaring met presenteren en coachen.
  • Er zijn geen risico’s! Wanneer er sprake is van verlies, dan komt vzw SODA+ tegemoet. De winst mogen de student-ondernemers zelf houden.

Vul het onderstaande formulier in en wij gaan met jullie aan de slag!