Wat kunnen we doen voor u? - SODA+

Is SODA+ interessant voor bedrijven?

Vind meteen gemotiveerde werknemers voor jouw bedrijf

Ben jij een werkgever en:

  • Ben je op zoek naar jonge gemotiveerde (technische) profielen voor jouw bedrijf?
  • Weet je niet goed hoe je deze jongeren kan bereiken?
  • Wil je zeker zijn dat jouw werknemers gemotiveerd zijn en de juiste attitude hebben?
  • Geloof je in de uitspraak "Hire for attitude, train for skill"?
  • Kan je 'ja' antwoorden op alle bovenstaande vragen?

Dan is SODA+ de ideale partner voor jouw bedrijf! vzw SODA+ coacht scholen in het bevorderen van professionele attitudes (nl.,  Stiptheid, Orde, Discipline en een positieve Attitude) bij zijn leerlingen. Leerlingen die hierin uitblinken krijgen een SODA-attest. 

Registreren bij onze databank heeft heel wat voordelen:

  • Je bereikt meteen gemotiveerde leerlingen uit de 2de en 3de graad van het BSO en TSO. Er is reeds een databank van 10.000 leerlingen met bewezen professionele attitudes!
  • Slechts 39% van de leerlingen behaalt het SODA-attest. De lat ligt hoog. Bij een leerling met een SODA-attest kan je dus zeker zijn van een goede werkethiek.
  • Je publiceert (na registratie) al jouw stages en (studenten-)jobs helemaal gratis. Jongeren krijgen deze te zien op onze publieke jobpagina Ć©n op hun persoonlijk SODA-profiel.

 

 

 

 

Ook scholen in jouw buurt doen mee

Hieronder vind je alle scholen die deelnemen aan het SODA-project.

(klik op de afbeelding om de kaart te openen)

 

Kwaliteitsbewaking door middel van feedback

Gaat er een leerlingen met een SODA-attest bij jou aan de slag? Geweldig. We vragen je om via ons platform feedback te geven over jouw gloednieuwe werknemer. Met jouw feedback* bewaken wij de kwaliteit van onze werking. (*en de feedback van leerlingen)

Proactief rekruteren

Zelf contact opnemen met die SODA-leerlingen is een mogelijkheid voorbehouden voor onze abonnees. Via de SODA-databank kan je kostenefficiĆ«nt jongeren en schoolverlaters rekruteren. Wil je graag proactief op zoek naar talent in onze databank? Wil je een grotere zichtbaarheid voor jouw bedrijf en vacatures? Word dan vandaag nog abonnee!

 

Doe mee en steun een maatschappelijk project

SODA+ waakt erover dat alle leerlingen in aanmerking komen om gerekruteerd te worden, ongeacht hun studierichting en/of afkomst. Zo gaan wij discriminatie uit de weg. Want zelfs met een goede opleiding is er nog discriminatie op de arbeidsmarkt, en daar wil SODA+ iets aan doen! Meer weten over dit project? Laat uw gegevens hieronder achter.