Sodaplus - Klaar voor de war on talent

Gemotiveerde medewerkers nodig?

REKRUTEER NU

Rekruteer nu anders!

  • Via de jobdatabank van onderwijsproject SODA+ kan je jongeren laten kennismaken met jouw bedrijf nog voor ze de schoolbanken verlaten.
     
  • SODA+ coacht scholen om professionele attitudes bij te brengen aan leerlingen in beroepstechnische opleidingen. Leerlingen die uitblinken in Stiptheid, Orde, Discipline en een positieve Attitude krijgen een SODA-attest. 
     
  • Via bedrijven zoals het jouwe willen we deze gemotiveerde jongeren een ruim aanbod aan stages en (studenten-)jobs bieden. 

    Wil jij onder hen jouw toekomstige werknemers vinden? Registreer dan nu jouw bedrijf in onze jobdatabank en publiceer gratis jouw stage en/of (studenten-)jobs. 

REGISTREER JE BEDRIJFMEER INFO

0 actieve
SODA-scholen

0 scholen
in aanvraag


Momenteel werken we samen met meer dan 90 scholen en jaarlijks komen er heel wat bij. Zo wordt de pool aan talent steeds groter. Op dit moment zitten er meer dan 10.000 SODA-leerlingen in onze database. 

zoek sodaschool

Wie zijn
wij?

 

Grootste onderwijsproject in België, binnenkort ook in Nederland?

In enkele jaren tijd is onze vzw uitgegroeid tot het grootste schoolproject van Vlaanderen. Nu breiden we uit naar Nederland. Momenteel werken we samen met een 100-tal Vlaamse scholen, goed voor meer dan 10.000 leerlingen in onze database. Jaarlijks komen er scholen bij. Zo wordt de pool aan talent steeds groter. 

 

Jongeren gelijke kansen geven

Elke jongere met een SODA-attest heeft bewezen dat hij/zij stipt en ordelijk is, discipline heeft en over de juiste (professionele) attitude beschikt. Ongeacht hun onderwijsvorm of afkomst. Samen met bedrijven zoals het jouwe kunnen we hen hiervoor belonen met een ruim aanbod stages en (studenten-)jobs. 

 

 

 

Bewezen methodes                

vzw SODA+ volgt scholen nauwgezet op in het stimuleren van Stiptheid, Orde, Discipline en positieve Attitudes bij hun leerlingen. Wij doen dit volgens een unieke methode, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Om kwaliteit te garanderen evalueren we voortdurend de samenwerking

 

Al overtuigd?

registreer hier!

Vragen? Meer info?

contacteer ons