Jeugdwerk - SODA+

Jeugdwerk

We zijn allen overtuigd!

Jeugdhuis 

SODA+ is steeds op zoek naar jeugdhuizen met een wijs activiteitenaanbod. Ben je zelf vrijwilliger in een jeugdhuis? Ben jij overtuigd dat het jeugdhuis in je buurt het beste jeugdhuis ter wereld is? Of ken je een jeugdhuis die wel wat promo kan gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Lees hier wat wij kunnen doen voor jou! 

Jeugdwerk

We hebben het allemaal gelezen... Hét fameuze Masterplan Diversiteit! SODA+ richt zich op jongeren in de onderwijsvormen BuSo, TSO en (D)BSO. We zien dat jongeren in deze onderwijsvormen nog steeds sterk ondervertegenwoordigd zijn in het brede jeugdwerk. Hier moet verandering in komen want iedereen heeft recht op vrije tijd! SODA+ wil zich inzetten om jongeren naar het jeugdwerk te leiden. Staat je organisatie open voor nieuwe leden? Of willen jullie mee je schouders zetten onder het Masterplan Diversiteit? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, we zitten graag eens samen om uit te zoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

Mail naar ismien@sodaplus.be voor meer informatie. 

Nog even dit... 

We kunnen enkel iets betekenen voor jongeren die verbonden zijn aan een SODA-school. Het spreekt dan ook voor zich dat we weinig kunnen doen als het aanbod te ver verwijderd is van een SODA-school. Ben je benieuwd of er een SODA-school in je buurt is? Check dan zeker de kaart