Netwerker Promotie - SODA+

Netwerker SODA-project

vzw SODAplus zoekt netwerkers om bij ondernemers en zaakvoerders het SODA-verhaal te promoten.

SODAplus vzw is op zoek naar vrijwilligers die de verbindende factor willen zijn tussen SODA-scholen en bedrijven. Het is als netwerker jouw missie om, in samenwerking met andere vrijwilligers uit de buurt, de juiste bedrijven in contact te brengen met de SODA-scholen in jouw buurt. Dit kan je onder meer doen door:

  • Werkgevers en ondernemers warm maken om zich te registreren op onze website. 
  • Actief op zoek gaan naar bedrijven die op zoek zijn naar stagestudenten of jobstudenten, en hen informeren over het SODA-project.
  • Informeren van bedrijven over de voordelen verbonden aan een samenwerking met SODAplus.

Wat is sodaplus.be?

Leerlingen die uitblinken in Stiptheid, Orde, Discipline en in professionele Attitudes worden beloond met een SODA-attest. Met dit attest hebben ze meer kans op leuke vakantiejobs, leerrijke stageplaatsen en goed betaalde voltijdse jobs. Op die manier ontdekken de jongeren dat werkgevers (en de maatschappij) veel belang hechten aan een goede arbeidsethiek. Leerlingen kunnen via onze website op zoek gaan naar leuke jobs: klik hier 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Ben je enthousiast? Gebeten door het SODA-project? Is netwerken jouw 'middle name' en voel je er wel wat voor om een impact te hebben op het leven van heel wat jongeren? Samen stippelen we een actieplan uit en dan kan je aan de slag! Hoeveel tijd je investeert, is in overleg. 

Voor deze opdracht zal je gekoppeld worden aan een SODA-school en enkele andere vrijwilligers uit de buurt. Je werkt dus niet alleen, maar in een team van minimum 3 vrijwilligers. Ben je lid van een groep of club van enthousiastelingen die op zoek zijn naar een initiatief met veel impact en netwerkmogelijkheden? Nog beter! Jullie komen in contact met heel wat gemotiveerde scholen en hun leerlingen op zoek naar een eerste uitdaging op de arbeidsmarkt. 

 

Inschrijven

 

Is dit niet helemaal jouw dada? Wij zoeken onder meer ook:

- leerkrachten (die momenteel al dan niet op een SODA-school actief zijn)

- organisatoren voor evenementen