Netwerker Promotie - SODA+

Netwerker SODA-project

vzw SODAplus zoekt netwerkers om bij ondernemers en zaakvoerders het SODA-verhaal te promoten.

SODAplus vzw is op zoek naar vrijwilligers die actief contacten leggen met bedrijven. Je missie is eenvoudig: maak werkgevers & ondernemers warm om zich te registreren op onze website. Meer info voor bedrijven vind je hier.

Wat is sodaplus.be?

Leerlingen die uitblinken in Stiptheid, Orde, Discipline en in professionele Attitudes worden beloond met een SODA-attest. Met dit attest hebben ze meer kans op leuke vakantiejobs, leerrijke stageplaatsen en goed betaalde voltijdse jobs. Op die manier ontdekken de jongeren dat werkgevers (en de maatschappij) veel belang hechten aan een goede arbeidsethiek. Leerlingen kunnen via onze website op zoek gaan naar leuke jobs: klik hier 

Wat zijn jouw tools?

Flyers, e-mail templates, infobrochures, onze website, jouw netwerkskills, jouw enthousiasme en dat van ons. Samen met jou stippelen we een actieplan uit en dan kan je aan de slag! 

Hoeveel tijd je investeert, is in overleg.

Deze opdracht kan je overal uitvoeren. (Liefst in een omgeving waar er ook SODA-scholen aanwezig zijn) Je werkt samen met ons team dat de partnerships onderhoudt. 

Ben je student, op zoek naar een eerste ervaring? Prima, dit zal mooi staan op jouw cv en we geven je graag ook een referentie. Vaak kom je in contact met de HR-verantwoordelijke zonder dat je hoeft te solliciteren. ;-)

Inschrijven

 

Is dit niet helemaal jouw dada? Wij zoeken onder meer ook:

- educatief medewerkers

- leerkrachten (die momenteel al dan niet op een SODA-school actief zijn)

- organisatoren voor evenementen